Villa met 4 slaapkamers in Moraira PPS20168C

  • g_a7334ddb0rbv6qmucqrh.jpg
  • g_2e07hakpgig2mq7ti4rs.jpg
  • g_s373xscw4qzk2d4xfvcy.jpg
  • g_j4x06dy35fugxpsv3n7i.jpg
  • g_tsr7seqn5aq8b20qaasu.jpg

Property ID : PPS20168C

Te koop €1,350,000 - Villa
250 250 4 Slaapkamers 4 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

Deze moderne design villa is gelegen in Moraira, met een fantastisch panoramisch uitzicht op zee, naar de haven en de Rots van Ifach. De villa is verdeeld over 3 verdiepingen met parkeerplaats voor twee auto’s met carport ter bescherming.
De hoofdingang is op de eerste verdieping. Een inkomhal met balkons over de dubbele hoogte, en een heldere woonkamer met grote ramen en een prachtig uitzicht.
Op de eerste verdieping bevinden er zich twee slaapkamers en-suite met ingebouwde kasten en een eigen terras. Op de gelijksvloer is er een woon- en eetkamer en een moderne, volledig uitgeruste keuken. Hier hebben we de toegang tot een groot zonnig terras met een oneindig zwembad.
Tot slot, in de privacy van het lagere niveau, in de kelder van het huis, zijn er nog twee slaapkamers met eigen badkamer, ingebouwde kasten en een terras.
De buitenruimtes hebben een uniek ontwerp met een verscheidenheid aan texturen, materialen en vegetatie die de schoonheid van de omgeving omlijsten en verbeteren. Vanuit alle kamers kunt u genieten van een prachtig panoramisch uitzicht op de zee.

Google maps

Vergelijkbare huizen