Villa met 4 slaapkamers in Moraira PPS20162C

  • g_q86m02ydzpfheuohmvjv.jpg
  • g_raks3ei6f7unjuadjgve.jpg
  • g_rsstmthrneh4knde6frg.jpg
  • g_xj35bsmkgb6dt07873u7.jpg
  • g_3ggh4ucyespyb2mags7k.jpg
  • g_fjknnayp4o3wytx8yemm.jpg

Property ID : PPS20162C

Te koop €4,600,000 - Villa
300 300 4 Slaapkamers 4 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

 

Met een prachtige, elegante en tijdloze stijl, is deze luxe villa gelegen op een unieke ligging aan zee, dichtbij het centrum van Moraira stad en heeft het voorrecht om over een eigen toegang tot het strand te beschikken.

In het ontwerp van zowel het exterieur, als het spectaculaire interieur van deze villa, vervaardigd met de meest hoogwaardige afwerkingen, is er continue op zoek geweest naar harmonie tussen schoonheid en comfort.

Vanaf de ingang hebben we de toegang tot de dubbele hoge hal met een indrukwekkende grote trap die leidt naar de eerste verdieping waar vier comfortabele slaapkamers liggen, allemaal met eigen badkamer.

Op de gelijksvloer situeert zich de ruime en heldere woonkamer, waar u kan genieten van een spectaculair uitzicht op de zee, slechts op enkele meters afstand verwijderd.
De luxe keuken is volledig uitgerust en biedt een niet minder indrukwekkend uitzicht.

Een mooie Franse tuin rondom het huis, met fonteinen, beelden en charmante hoekjes. Het spectaculaire zwembad, met een geïntegreerde jacuzzi, biedt een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van deze droomplaats met uitzicht op de Middellandse Zee.

 

Google maps

Vergelijkbare huizen