Villa met 4 slaapkamers in Javea PPS20164C

  • g_voby8470ucxwouujtfut.jpg
  • g_i3iirtxd6arki0wwapdw.jpg
  • g_zos5tkee0a2vib5suyxe.jpg

Property ID : PPS20164C

Te koop €1,900,000 - Villa
360 360 4 Slaapkamers 5 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

Speciaal ontworpen voor degenen die onverschrokken zijn, verschillend en uniek. Deze villa brengt het concept van een moderne luxe absoluut tot een nieuw niveau. Met de beste kwaliteitsconstructie en exclusieve afwerking, biedt dit unieke pand een panoramisch uitzicht op de zee en de vallei, op 8 minuten afstand van het strand Arenal in Javea : het is de perfecte locatie.
Javea
Javea is een klein, historische stadje, vrij van hoge gebouwen met een ontspannen vakantiesfeer. De lokale mensen zijn vriendelijk en voorkomend. De mooie, warme, blauwe Middellandse Zee rondom de mooie stranden en baaien die Javea te bieden heeft.
Javea is een parel aan de Costa Blanca dankzij zijn gevarieerd landschap – van zandige kustlijnen tot ruige berggebieden – , zijn milde klimaat het hele jaar door, het zorgvuldige planningsbeleid en uitgebreide toeristische voorzieningen. Een combinatie van schoonheid en moderne faciliteiten met de charme van een oud vissersdorp.
De stad is gelegen tussen de San Antonio en La Nao punten en geniet van de indrukwekkende en prachtige bescherming van de berg Montgó.
Op ongeveer 1u30 rijden van Alicante, in Noord-Oostelijke richting van de punt van de Costa Blanca.
Geschiedenis & Cultuur
Javea oude stad is doordrenkt van geschiedenis wat duidelijk zichtbaar is in de architectuur. Zijn Tosca stenen portieken, gotische ramen, smeedijzeren tralies en balkon leuningen. De kerk van San Bartolemé in het centrum van de stad, zijn voorbeelden van laat-gotische architectuur met een defensief karakter. Het Archeologisch Museum “Soler Blasco” , ligt dichtbij in de smalle straatjes en biedt een schat aan informatie over de Iberische geschiedenis.
De moderne silhouet van de kerk van Nuestra Señora de Loreto domineert de vissershaven, met zijn dak als beeltenis van een scheepsromp.
Buiten de stad, de weg naar de Kaap van San Antonio volgend,  bezit deze architecturale site het klooster van Nuestra Señora de los Angeles, een reeks kleine hermitages die de hellingen met de berg koppelen en oude windmolens die het landschap domineren.

Google maps

Vergelijkbare huizen