Villa met 4 slaapkamers in Benijofar PPS20089C

  • AMBERES_chalet_CENTRO_tn.jpg
  • AMBERES_salón_ok_tn.jpg
  • AMBERES_conjunto_tn.jpg

Property ID : PPS20089C

Te koop €404,900 - Villa
257 257 4 Slaapkamers 3 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

Deze villa is gelegen in het dorp Benijofar, een prestigieuze buurt aan de Costa Blanca voorzien van alle faciliteiten. Het is gelegen op 20 minuten van de luchthaven van Alicante, in de buurt van de prachtige stranden van Guardamar en buitengewone golfbanen.
Villa’s in moderne stijl, bestaande uit 1 grote woonkamer, 4 slaapkamers (welke uitgerust zijn met kasten), een ingerichte keuken en 3 volledig ingerichte badkamers (2 en-suite).
Deze onafhankelijke villa’s hebben een eigen perceel, privé zwembad, parking, Mediterraanse tuin en twee terrassen met een prachtig uitzicht. Er is ook verwarming en koeling, video-intercom, beveiligingsdeur en alarmsysteem.
Benijofar ligt in het binnenland op de zuidelijke Costa Blanca, in de buurt van de toeristische plaatsen van Guardamar del Segura en Torrevieja.
Het kleine stadje Benijofar is populair bij expats en is ook dicht bij de expat steden van Formentera del Segura, Ciudad Quesada, Algorfa, Rojales, Almoradi, San Fulgencio en Heredera.
Benijofar is ook een populaire plek om te verblijven voor de zomervakantie want het is dicht genoeg bij de badplaatsen toch rustig genoeg om te kunnen om weg te komen van alles.
Er zijn diverse golfbanen in de buurt evenals waterparken in de nabijgelegen dorpen Rojales en Torrevieja.

Google maps

Vergelijkbare huizen