Villa met 3 slaapkamers in Villamartin PPS20076C

 • DSC_2191-2_tn.jpg
 • DSC_2192_tn.jpg
 • cocina_1_tn.jpg
 • cocina_2_tn.jpg
 • DSC_2231_tn.jpg
 • DSC_2248_tn.jpg
 • DSC_2257_tn.jpg
 • DSC_2261_tn.jpg
 • DSC_2263_tn.jpg
 • DSC_2265_tn.jpg
 • DSC_2266_tn.jpg
 • DSC_2270_tn.jpg
 • DSC_2272_tn.jpg
 • DSC_2273_tn.jpg
 • DSC_2274_tn.jpg

Property ID : PPS20076C

Te koop €249,900 - Villa
3 Slaapkamers 3 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

Op een uitstekende locatie, dichtbij alle voorzieningen en La Zenia Boulevard.
3 slaapkamers en 3 badkamers. Solarium. Gebouwd volgens de hoogste normen.
Opties voor kelder, extra slaapkamers of garage (tegen meerprijs).
Orihuela Costa
Orihuela Costa is een kuststreek gelegen in de Costa Blanca, in de provincie Alicante. Dichtbij de grens met Murcia, in de buurt van La Manga en de prachtige Mar Menor. Niettegenstaande zijn naam, ligt het ongeveer 20 kilometers verwijderd van de hoofdbadplaats van Orihuela
De regio omvat verschillende badplaatsen met inbegrip van Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor en Mil Palmeras.
Orihuela Costa is een ideale bestemming voor wie op zoek is naar een strandvakantie met het gezin, en heeft een 16 kilometer lange, gevarieerde  kustlijn. Het is ook een uitstekende keuze voor een golf vakantie; in feite is Orihuela Costa goed uitgerust voor alle behoeften, met veel voorzieningen, faciliteiten en recreatieve attracties.
Per gebied
De badplaats  Cabo Roig  is gelegen aan de zuidkant van de Costa Blanca in Orihuela Costa. De charmante stad is de thuisbasis voor verschillende stranden met de Blauwe Vlag label en heeft een spectaculaire, bergachtige achtergrond. Slechts op 10 kilometer van Torrevieja, beschikt de stad zelf over brede, met palmbomen omzoomde lanen en prachtige weelderige tuinen, met uitzicht zowel op de Middellandse Zee als op het schiereiland La Manga en de Mar Menor.
Deze rustige stadsgemeenschap van Playa Flamenca  ligt dicht bij het levendige centrum van Torrevieja in de Costa Blanca. Het gebied heeft prachtige stranden, golfbanen en tal van recreatieve voorzieningen, zoals waterparken, tennis, karting en tennis..
Opnieuw dicht bij Torrevieja is de populaire badplaats La Zenia . De stad heeft alles wat men nodig heeft om van een perfecte vakantie te kunnen genieten: Blauwe Vlag stranden, golfbanen, goede voorzieningen, veel Spaanse en internationale restaurants en een prachtige omgeving om te verkennen. La Zenia is een van de bekendste badplaatsen in de Costa Blanca.
De plaatselijke stranden rond  Punta Prima  zijn bekroond met 67 Europese Blauwe Vlaggen en variëren van natuurlijke duinen met een achtergrond aan dennenbossen, tot lange gouden uitgestrekte zandstranden. Punta Prima is echt een urbanisatie, in plaats van een stad; bestaande uit appartementen, herenhuizen en villa’s , gelegen op ongeveer 5 kilometer ten westen van Torrevieja.
Campoamor  is een uitstekende locatie voor mensen die de Spaanse cultuurelementen weten te waarderen. Het prachtige landschap, groene bossen en prachtige stranden maken van Campoamor een van de beste bestemmingen aan de Orihuela Costa voor toeristen.
De prestigieuze golf ontwikkeling van Villamartin  ligt net ten zuiden van Alicante aan de Orihuela Costa. Het complex heeft de sfeer van een charmant Mediterraans dorp, met appartementen, herenhuizen en villa’s , en alle voorzieningen die u zich kunt wensen, zoals winkels, cafés, bars en restaurants, en natuurlijk twee 18-holes golfbanen. Er zijn rustigere, prachtige zandstranden gelegen in de buurt welke nooit overbevolkt zijn.

Mil Palmeras is de meest zuidelijke badplaats aan de Orihuela Costa. Het is een aantrekkelijke en populaire badplaats met schitterende fijne zandstranden, rotsachtige inhammen en baaien, en veel watersport- en strandfaciliteiten.
Golf
Orihuela Costa is een uitstekende keuze voor golfvakanties, met drie prachtige golfbanen in de regio – Villamartin, Campoamor en Las Ramblas.
Klimaat
Orihuela Costa heeft een typisch Mediterraans klimaat, met koele zeebries in de zomer en bescherming door de omliggende bergen tegen de koude noordenwind in de winter. Het gebied benadert gemiddeld bijna 3.000 uren zon per jaar en een gemiddelde temperatuur gemakkelijk boven de 20 graden.
In 1986 adviseerde de Wereldgezondheidsorganisatie het klimaat van het gebied als een van de billijkste in de wereld – niet te warm in de zomer en niet te koud in de winter. De regio kan opscheppen met een gemiddelde van 325 dagen zon per jaar, waardoor het een ideale bestemming vormt, hele jaar door.

Google maps

Vergelijkbare huizen