Villa met 3 slaapkamers in Santa Pola PPS20082C

Property ID : PPS20082C

Te koop €240,000 - Villa
99 99 3 Slaapkamers 3 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

Deze villa is een nieuw bouwconcept gebaseerd op functionaliteit en flexibiliteit.

Prijs is inclusief zwembad en kelder.

Halfvrijstaand huis van plot  215 m².

Uw heeft de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende interieur verdelingen, volgens uw eigen behoeften.

De woning heeft aan de voorzijde een balkon en een veranda net naast het prachtige zwembad van 6m x 3m met een toegang via een trap van 2x2m.

Modern, comfortabel en ecologisch huis met topkwaliteiten, zijn slechts enkele kenmerken van dit pand.

Verder kan u het interieur volgens uw eigen behoeften verdelen : 2, 3 of 4 slaapkamers, 3 badkamers, aparte of open keuken.

Prijs begint bij € 240.000

Bouw tijd 18 maanden

In santa Pola

Santa Pola ligt aan de Costa Blanca, ongeveer op 20 minuten rijden ten zuiden van de luchthaven van Alicante. Santa Pola is een kleine vissershaven en staat vooral bekend om zijn grote verscheidenheid aan landschappen ; van het uitzicht op de bergen in de verte tot de ruige zandduinen.

Voorzieningen
Santa Pola is minder druk dan Torrevieja, maar bezit wel alle faciliteiten die u mag verwachten van een kleine, welvarende, Spaanse kustplaats.

Industrie
Naast het toerisme, bezit Santa Pola een groot zoutfabriek en de haven heeft het grootste aantal vissersboten van welke haven dan ook aan de Middellandse Zee.

Stranden
De stad heeft een aantal prachtige stranden, met inbegrip van meer dan 4 km aan fijn zand en kristalhelder water.
Aan het Playa Lisa strand kunt u een eind de zee inlopen en het water zal nog steeds slechts tot kniehoogte reiken !!

Geschiedenis
Net voor de kust ligt het eiland Tabarca, die tot de provincie Alicante behoort. Dit eiland werd vroeger gebruikt als hoofdkwartier door de Berber piraten, maar tegenwoordig is het een Marine Reserve, beschikt over een overvloed aan flora en fauna zowel op het eiland als in de omliggende wateren.

National Park
Las Salinas, naast de stad, is een moerasgebied dat is een beschermd natuurpark en een gebied van bijzonder belang voor wilde vogels, waaronder flamingo’s en steltenlopers vogels verklaard.

Activiteiten
Santa Pola is ideaal voor vele watersporten alsook voor op lucht gebaseerde bezigheden. Langsheen de kust ziet men dan ook vaak mensen die aan windsurfen, zeilen, zwemmen, vissen, jetskiën en aan paragliding doen.

Google maps

Vergelijkbare huizen