Villa met 3 slaapkamers in San Pedro del Pinatar PPS20365C

  • SPDPFachadaext-BR-1.jpg
  • SPDPJardin1-BR-1.jpg
  • SPDPJardin2-BR-1.jpg
  • SPDPJardin3-BR-1.jpg
  • SPDPCocina-BR-1.jpg
  • SPDPComedor-BR-1.jpg
  • SPDPDormbajo-BR-1.jpg
  • SPDPDormotro-BR-1.jpg
  • SPDPBañopasillo-BR-1.jpg
  • SPDPDormperro-BR-1.jpg

Property ID : PPS20365C

Te koop €335,000 - Villa
3 Slaapkamers 3 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

Net vrijgegeven, nadere informatie volgt.
3 slaapkamers, 3 badkamers villa’s met privé zwembad prijzen vanaf € 335.000
Afwerking tegen augustus 2018.
San Pedro del Pinatar
San Pedro del Pinatar is gelegen aan de Mar Menor, het natuurlijk meer door de La Manga strip gevormd, aan de Middellandse Zee in de Costa Calida, aan de noordelijke grens van Murcia met Alicante. De stad is een vissershaven, evenals een trekpleister voor toerisme.
San Pedro del Pinatar ligt op 46 kilometer van Murcia en op 87 kilometer van Alicante. De internationale luchthaven van Murcia San Javier ligt op slechts 15 minuten rijden.
Stranden
Er zijn een aantal absoluut fantastisch stranden in en rond de stad San Pedro del Pinatar. Rij naar de duinen van Playa de la Torre Derribada en Llana strand, daar vindt u een jachthaven met restaurant met voldoende parkeergelegenheid. Vanaf hier hebt u een prachtig uitzicht op de bergen in de verte, alsook op de Middellandse Zee, de Mar Menor en La Manga. Indien u tot de avond blijft, kan u van een prachtige zonsondergang genieten.
Vrije tijd & recreatie
In Mojon kan u van allerlei watersporten genieten, alsook van de jachthaven in Las Salinas.
De stad zelf heeft uitstekende sportfaciliteiten zoals tennis en peddels.
Huur een fiets en geniet, rustig trappelend langsheen de vlakke rustige wegen, van het lokale landschap. Hardlopers en wandelaars zullen genieten van de promenade en stranden tijdens hun favoriete bezigheid.
De zoutmijn van Quintin, gelegen aan de “Playa de la Mota”, heeft altijd gebruik gemaakt van het water uit de Mar Menor voor zijn zoutfabriek. De plaatsing van een moderne pomp, heeft deze functie overgenomen. Tussen het riet op de zoutvlakten, kan je er de flamingo’s zien die er zich voeden.
Golf
Villamartin en Campoamar golfterreinen zijn dichtbij gelegen voor een rondje uitstekende en uitdagende golf. Voor een exclusieve traktatie kan je terecht bij de wereldberoemde La Manga club waar u van een rondje golf kan genieten op één van de drie fabelachtig verzorgde terreinen.

Google maps

Vergelijkbare huizen