Villa met 3 slaapkamers in Pilar de la Horadada PPS20322C

  • Gloria4.jpg
  • Gloria.jpg
  • Gloria3.jpg
  • Access-1.jpg
  • 36.jpg
  • 7.jpg
  • 6.jpg
  • 43.jpg

Property ID : PPS20322C

Te koop €226,900 - Villa
3 Slaapkamers 2 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

Deze 3 slaapkamer villa’s beschikken over 2 badkamers, een open lounge en een eethoek, een tuin en een groot dakterras. Pre-installatie van airconditioning, omvat oven, kookplaat en afzuigkap. Ligt direct aan de golfbaan.
2 verschillende uitvoeringen:
Gloria vanaf € 226,900 : Perceel van 191m2, bouwoppervlakte 91m2, solarium 76, m2
Amapola vanaf € 259.900 : Perceel van  249m2, bouwoppervlakte 115m2, solarium 94m2
Lo Romero Golf (Pilar de la Horadada – Alicante – Spanje) heeft een ideale geografische ligging. De golfbaan is gelegen in de buurt van een aantal stranden van de Costa Blanca, de Mar Menor (Costa Cálida) en dichtbij de steden Alicante en Murcia.
San Javier Airport ligt op slechts 15 minuten afstand en de luchthaven El Altet ligt op slechts 45 minuten. Madrid is ongeveer 4 uur reizen over de weg.
Deze 72 baan opende in 2008, daar waar zich onder de greens eveneens de Aleppo Pines bevindt, met Johannesbroodbomen, natuurlijke struiken die er samen met de palmbomen groeien … en een overvloed aan rozemarijn (Romero) planten die in hun natuurlijke omgeving groeien..

Lo Romero Golf is een unieke baan.
Het is een golfterrein waar u kunt genieten van de ervaring van een golfer.
Lo Romero Golf wordt het “The Golf Island” genoemd, een naam waarnaar het is verwezen sinds zijn ontstaan in het Levante-gebied in de Spaanse provincie Alicante.
The Golf Island is eigenlijk gelegen op de 18e green, dat is vrij vlak, cirkelvormig groene plek omgeven door water met een loopbrug voor de toegang tot de green. Eenmaal op de green zal de speler het enig beklemmend gevoel hebben de ultieme slag te kunnen slaan om een rondje golf te voltooien en zichzelf een gevoel van persoonlijke voldoening en prestatie te geven. Vanaf de eerste Tee-shot op hole 1 tot de laatste slag op de 18e green kan de golfer genieten van een partijtje golf in een rustige omgeving vol met de schoonheid van de geluiden en natuurlijke parfums van de natuur en het gevoel krijgen geïsoleerd te zijn van de rest van de wereld.
Lo Romero Golf is de perfecte baan voor passionele golfspelers en “The Golf Island” is een ideale baan voor golfers van ieder niveau.

Google maps

Vergelijkbare huizen