Villa met 3 slaapkamers in Pedreguer PPS20287C

Property ID : PPS20287C

Te koop €310,000 - Villa
130 130 3 Slaapkamers 2 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

Nieuw gebouwde villa in Pedreguer in een moderne stijl met uitzicht op de bergen. Het heeft de hele dag zon en ligt ook op een steenworp afstand van de stad Pedreguer.
De villa is verdeeld over een enkele verdieping en bestaat uit 3 slaapkamers met inbouwkasten en 2 badkamers. Hiernaast vindt u een grote open keuken en een ruime woonkamer met toegang tot het buitenzwembad. Prijs is inclusief 8m x 4m zwembad.
Pedreguer:
De gemeente Pedreguer grenst aan Ondara en Gata de Gorgos, ligt aan de voet van de Muntanya Gran, waar fantastische wandelroutes beginnen.
Het is een zeer traditionele stad gewijd aan landbouw, met overvloedig geïrrigeerd land, aan lederwaren, handtassen en hoeden. Het is een stad die zijn eigenheid niet heeft verloren, het eten is er ook heel goed ; er zijn verschillende restaurants waar je de lokale keuken kunt proeven zoals de “arròs amb fessols i naps” (rijst met bonen en rapen) en de traditionele “tapas”.
Op zaterdag is er een grote markt op het hoofdplein waar u een verscheidenheid aan groenten en fruit zal vinden.
In juli worden de beschermheilige festiviteiten gevierd waar Pedreguer zeer bekend voor is. Ze zijn dol op stieren en het is als een klein Pamplona in de tijd van San Fermines.
De hoofdstad van de Marina Alta, Denia, vinden we op 8 km afstand. Daar bevindt zich de grote haven, met dagelijks vertrek naar de Balearen en grote rots- en zandstranden.
De toegang tot de gemeente Pedreguer is zeer gemakkelijk ; de oprit van de snelweg A-7 ligt op 4 km afstand, net als de nationale weg 332.

Google maps

Vergelijkbare huizen