Villa met 3 slaapkamers in Oliva PPS20315C

  • infografia-pareados-mail-001-1.jpg
  • PLANTA-BAJA-mail-001-1.jpg
  • PLANTA-PRIMERA-mail-001-1.jpg
  • situacion-google-001-iloveimg-cropped.jpg

Property ID : PPS20315C

Te koop €195,000 - Villa
3 Slaapkamers 3 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

Deze nieuwe half-vrijstaande villa’s met 3 slaapkamers en 3 badkamers liggen op loopafstand van het prachtige strand van Oliva.

BUITEN AFWERKING:
Pleister monolaag, met thermische isolatie van polyurethaan gespoten aan de binnenkant.

PERCEEL:
Perceel met een metalen omheining. Met een personen ingang en een andere voor voertuigen. Open terras van ca. 15 m². Gedrukte betonnen parkeerplaats

SCHEIDINGSMUREN:
De scheidingswand voldoet volgens het gebruik aan de geldende voorschriften met de juiste dikte. De scheiding tussen woningen zal worden uitgevoerd volgens de voorschriften, waardoor een adequaat thermisch en akoestisch comfort wordt gegarandeerd.

VLOEREN
Porseleinen tegels in de lobby, eetkamer, gangen en slaapkamers, met plinten in hetzelfde materiaal. Keramische tegels van 1ste kwaliteit, in de keuken, badkamers, terrassen en galerijen. Trappen van marmeren treden

TEGELS:
Keramische coating 1e kwaliteit, in badkamers, keuken.

SANITAIRE APPARATEN EN FITTINGEN:
GALA merktoiletten, MARINA-model, witte kleur in de eerste badkamer en de tweede badkamer. Kraanwerk van GROHE of soortgelijke kwaliteit zowel in de hoofd als secundaire badkamer. Wit gelakt meubilair met wastafel in de grote badkamer

EXTERN HOUTWERK:
Openschuivend schrijnwerk met “cremone” bouten, uit wit aluminium dat voor voldoende isolatie zorgt

BINNEN SCHRIJNWERKERIJ:
Gladde deuren, gefineerd met verdampt beukenhout, glas-in-loodramen in de keuken en eetkamer. Gepantserde toegangsdeur met veiligheidsslot en panoramisch kijkgat. Kasten met vergulde voorkant, intern bekleed, door modulair systeem, met verheven en hangende bar.
Handrailladder van roestvrij staal

KEUKEN:
Hoge designkeuken, uitgerust met hoge en lage kasten en afgewerkt met eiken fineer-laag. Granieten werkblad. Glas-keramische kookplaat, elektrische oven en afzuigbare dampkap. Stalen wastafel van hoge kwaliteit één spoelbak met afdruiprek of twee spoelbakken volgens de behuizing. Aansluiting voor afwasmachine en afvoer.

INSTALLATIE LOODGIETERIJ:
Gemaakt met een pijp met verschillende diameters, een sleutelknop in elk nat gebied en een vergrendelingssleutel in elk apparaat.

ZONNE-INSTALLATIE VOOR WARM SANITAIR WATER:
U krijgt dus 70% van het warme water zonder energieverbruik. Er werden bijkomende elektrische verwarmers geïnstalleerd om de zonne-energievoorziening te ondersteunen.

INSTALLATIE VAN ELEKTRICITEIT:
Volgens de laagspannings-elektrotechnische voorschriften, voor het overeenkomstige niveau van elektrificatie en eerste kwaliteitsmechanismen.

AIRCONDITIONING INSTALLATIE:
Pre-installatie van airconditioning voor splitst in de eetkamer en slaapkamer.

INSTALLATIE VAN STADSTELEFOON:
Volgens de telefoonverordening naar het interieur van het huis, met drie opnames per huis.

PORTIER TELEFOON INSTALLATIE:
Centrale omheinde voordeur met intercom in de woning.

ANTENNE INSTALLATIE:
DTT-antennesysteem, met drie uitlaten per woning.

SCHILDER- EN GIPSWERKEN:
Glad over gips in zachte kleur op de muren en wit op plafonds. Houtwerk gelakt in zijn natuurlijke kleur. Gladde gips in badkamers en keukens, evenals op de plaatsen die nodig zijn om buizen en pijpen te bedekken. Gipsafwerkingen in keuken, badkamers en woonkamer;

* De mogelijke veranderingen die kunnen worden aangebracht zullen hun kwaliteitsnorm behouden en de goedkeuring zal beslist worden door de technische leiding op basis van de beste criteria.

Google maps

Vergelijkbare huizen