Villa met 3 slaapkamers in Los Alcazares PPS20360C

 • ROSITA-3_tn.jpg
 • 15-2_tn.jpg
 • 15-10.jpg
 • Rosita-Plano-comercial_tn.jpg
 • ROSITA-1_tn.jpg
 • ROSITA-2_tn.jpg
 • ROSITA-4_tn.jpg
 • 15-4.jpg
 • 15-5.jpg
 • 15-11.jpg
 • 15-13.jpg
 • 15-17.jpg

Property ID : PPS20360C

Te koop €164,900 - Villa
88 88 3 Slaapkamers 2 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

Deze semi-vrijstaande villa’s met 3 slaapkamers en 2 badkamers zijn op 88.30m2 gebouwd met een garage en solarium. Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding !!!!
Er zal een watertoevoer en drainage voorzien zijn voor een douche in de garage.
Een extra badkamer is mogelijk (dus 3 badkamers in totaal) tegen een totale prijs van € 164.900.
Een zwembad (4,5 x 2.5m2) kan worden gebouwd tegen een meerprijs van € 9.000.
Het project is op 1000 meter van het strand en slechts op een paar minuten lopen van het centrum van de stad . Gelegen naast de Serena Golf Club. De luchthaven van Murcia San Javier ligt op 10km.
Los Alcazares
Los Alcazares is een kuuroord, gelegen naast de oever van de Mar Menor en beschikt over een 7 kilometer lange kustlijn van Los Narejos tot Punta Brava.
De Mar Menor is een zoutwater meer waarvan de temperatuur 5 graden hoger ligt dan het water van de Middellandse Zee. Het is vrij onbekend bij veel mensen en is één van de best bewaarde geheimen van Spanje. Het mineraalrijke water van de Mar Menor wordt aangeprezen om zijn gezonde eigenschappen en is genoteerd door de World Health Organization als een van de gezondste plaatsen op aarde.
Het gebied wijdt een groot deel van zijn economische activiteit aan de industrie van diensten en toerisme.
Geschiedenis
De naam Los Alcazares is afgeleid van het Arabische woord ’Al Kazar’, wat ‘paleis’ van de edelen betekent. Dit waren gebouwen die door de Moren werden gebouwd voor hun vakantie en ontspanning.
Bovendien waren het de Moren die de uitstekende eigenschappen van het water van de Mar Menor ontdekten. Na de Christelijke herovering werd Los Alcázares een belangrijke haven voor handel en visserij dankzij zijn uitstekende strategische ligging.
Gezondheid
Baden die al bestaan sinds de Romeinse tijd , zijn er nog steeds vandaag. De baai is vooral bekend voor bezoekers met reuma, artritis en huidproblemen, er is een mogelijkheid om een natuurlijk modderbad te nemen, deze geven therapeutische resultaten, die te vergelijken zijn met die van de Zwarte Zee.
Het biedt ook talloze mogelijkheden voor windsurfers en iedere vorm van zeilen. Het is vrij stilstaand water met nauwelijks golven. Er zijn verschillende duik-, zeil-  en kajakscholen waar men de techniek van de sport kan beoefenen.
Stranden
Alle lokale stranden zijn verbonden door middel van een prachtige promenade. Deze zijn volledig uitgerust met douches, fonteinen en toegankelijk voor gehandicapten, er zijn ook een groot aantal activiteiten, zoals watersport en strandspelletjes.
Eigenlijk wordt de Mar Menor, aanzien als één van de grootste open-air kuuroorden in de wereld. Ze wordt deze tevens beschouwd als één van de beste gebieden voor regatta en bepaalde watersporten die het hele jaar door kunnen worden beoefend. De ondiepe zee blijft warm tot ver in de vroege herfst, waardoor het een perfecte late vakantie bestemming is voor de herfst- of winterperiodes.
.
Plaatsen om te bezoeken
Maak een boottocht naar het kleine eiland Perdiguera, waar u kunt zwemmen in de kristalheldere zee en van een lunch met sardines en sangria kunt genieten.
De Arabische vestiging Tori de Rami is een interessant bezoek, het werd later gebruikt als uitkijk voor piraatschepen. Op het strand van Espejo, is er een bronzen monument als eerbetoon aan de lokale vissers, die de lokale economie hebben geholpen door middel van hun inzet.
Festivals
Het Carnaval van Mar Menor, die samen wordt gevierd met de lokale steden van San Javier en San Pedro del Pinatar, vindt plaats aan het eind van de wintermaanden. De lokale fiësta, ter ere van de stadspatroonheilige, de Virgen del Carmen, vindt plaats rond de laatste twee weken van juli.
Klimaat
Los Alcazares heeft een typisch Mediterraans klimaat, met koele zeebries in de zomer en de bescherming van de omliggende bergen tegen de koude noordenwind in de winter. Het gebied  heeft een gemiddelde van bijna 3.000 uren zon per jaar en de gemiddelde temperatuur bereikt meer dan 20 graden.
In 1986 adviseerde de Wereldgezondheidsorganisatie het klimaat van het gebied als een van de billijkste in de wereld – niet te warm in de zomer en niet te koud in de winter. . De regio kan opscheppen met een gemiddelde van 325 dagen zon per jaar, waardoor het een ideale bestemming vormt, hele jaar door.

Google maps

Vergelijkbare huizen