Villa met 3 slaapkamers in Los Alcazares PPS20246C

 • 10.Buganvilla_tn.jpg
 • 11.Buganvilla_tn.jpg
 • 09.Buganvilla_tn.jpg
 • 04.Buganvilla_tn.jpg
 • 05.Buganvilla_tn.jpg
 • 06.Buganvilla_tn.jpg
 • 07.Buganvilla_tn.jpg
 • 08.Buganvilla_tn.jpg
 • 12.Buganvilla_tn.jpg
 • 13.Buganvilla_tn.jpg
 • 14.Buganvilla_tn.jpg
 • 15.Buganvilla_tn.jpg
 • 16.Buganvilla_tn.jpg
 • 17.Buganvilla_tn.jpg
 • 18.Buganvilla_tn.jpg
 • 19.Buganvilla_tn.jpg
 • 20.Buganvilla_tn.jpg

Property ID : PPS20246C

Te koop €174,900 - Villa
92 92 3 Slaapkamers 2 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

Deze ruime, goed ontworpen villa’s zijn gebouwd in paren. Iedere villa heeft een eigen perceel van 175m² met ruime terrassen, zwembadruimte en tuin aan de drie kanten van de villa. Deze villa is voorzien van een solarium.
Gelegen in Los Alcazares, dicht bij allerlei voorzieningen en de Serena Golf Club.
Wij zijn van mening dat deze villa’s de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden in Spanje.
Een half-vrijstaande villa met meer dan 100m² terras, met tuin en zwembad tegen de prijs van een appartement..
De villa’s zijn ontworpen met in het achterhoofd de zin van het buitenleven. De woonkamer heeft twee grote dubbele glazen deuren, uitkijkend op het terras en het zwembadgedeelte, ideaal om buiten te eten. Ruime terrassen aan de voor- en achterzijde zorgen dat eigenaren kunnen zonnebaden gedurende de hele dag.
De villa’s hebben een moderne ingerichte keuken met eigen keuze in de kleur voor de keuken-eenheden en wandtegels, zowel voor de keuken als voor de badkamers en tevens voor de vloer en de terrassen.
De twee comfortabele tweepersoons slaapkamers hebben ingebouwde kasten.
Eén slaapkamer heeft een badkamer en-suite met douche en er is een tweede gasten-badkamer met douche voor de 2de slaapkamer.
Tuinen zijn voor privacy omgeven door een muur van 40cm met haag als omheining, met hekken aan de voorzijde.
U kan kiezen om de hoogte van de muur rond de achtertuin te laten optrekken tot een hoogte van 180 cm (5 voet 10 inch) of schermen of haag toevoegen voor meer privacy.
Elke villa heeft een garage van een degelijke afmeting die ook als een hobby kamer of studio kan worden gebruikt.
Zwembad (€ 9.000 excl. BTW) of jacuzzi kunnen mits meerprijs worden toegevoegd.
De accommodatie beschikt over:3 slaapkamers met dubbel bed of 2 aparte bedden, (waarvan 1 kamer en-suite).
2 badkamers met douche en toilet.
Ruime woonkamer met volledig ingerichte keuken.
(Keuze van kleuren voor eenheden en tegels)
Garage / hobby kamer of studio..
Pre-installatie leidingen voor airconditioning in plafonds.
Zwembad en/of jacuzzi in optie tegen meerprijs
Perceel 175m2 (25m x 7m)
Terrassen voor en achter -30m2
Indien nodig kunnen deze villa’s op slechts 4 maanden gebouwd worden.
Los Alcazares
Los Alcazares is een kuuroord, gelegen naast de oever van de Mar Menor en beschikt over een 7 kilometer lange kustlijn van Los Narejos tot Punta Brava.
De Mar Menor is een zoutwater meer waarvan de temperatuur 5 graden hoger ligt dan het water van de Middellandse Zee. Het is vrij onbekend bij veel mensen en is één van de best bewaarde geheimen van Spanje. Het mineraalrijke water van de Mar Menor wordt aangeprezen om zijn gezonde eigenschappen en is genoteerd door de World Health Organization als een van de gezondste plaatsen op aarde.
Het gebied wijdt een groot deel van zijn economische activiteit aan de industrie van diensten en toerisme.
Geschiedenis
De naam Los Alcazares is afgeleid van het Arabische woord ’Al Kazar’, wat ‘paleis’ van de edelen betekent. Dit waren gebouwen die door de Moren werden gebouwd voor hun vakantie en ontspanning.
Bovendien waren het de Moren die de uitstekende eigenschappen van het water van de Mar Menor ontdekten. Na de Christelijke herovering werd Los Alcázares een belangrijke haven voor handel en visserij dankzij zijn uitstekende strategische ligging.
Gezondheid
Baden die al bestaan sinds de Romeinse tijd , zijn er nog steeds vandaag. De baai is vooral bekend voor bezoekers met reuma, artritis en huidproblemen, er is een mogelijkheid om een natuurlijk modderbad te nemen, deze geven therapeutische resultaten, die te vergelijken zijn met die van de Zwarte Zee.
Het biedt ook talloze mogelijkheden voor windsurfers en iedere vorm van zeilen. Het is vrij stilstaand water met nauwelijks golven. Er zijn verschillende duik-, zeil-  en kajakscholen waar men de techniek van de sport kan beoefenen.
Stranden
Alle lokale stranden zijn verbonden door middel van een prachtige promenade. Deze zijn volledig uitgerust met douches, fonteinen en toegankelijk voor gehandicapten, er zijn ook een groot aantal activiteiten, zoals watersport en strandspelletjes.
Eigenlijk wordt de Mar Menor, aanzien als één van de grootste open-air kuuroorden in de wereld. Ze wordt deze tevens beschouwd als één van de beste gebieden voor regatta en bepaalde watersporten die het hele jaar door kunnen worden beoefend. De ondiepe zee blijft warm tot ver in de vroege herfst, waardoor het een perfecte late vakantie bestemming is voor de herfst- of winterperiodes.
Plaatsen om te bezoeken
Maak een boottocht naar het kleine eiland Perdiguera, waar u kunt zwemmen in de kristalheldere zee en van een lunch met sardines en sangria kunt genieten.
De Arabische vestiging Tori de Rami is een interessant bezoek, het werd later gebruikt als uitkijk voor piraatschepen. Op het strand van Espejo, is er een bronzen monument als eerbetoon aan de lokale vissers, die de lokale economie hebben geholpen door middel van hun inzet.
Festivals
Het Carnaval van Mar Menor, die samen wordt gevierd met de lokale steden van San Javier en San Pedro del Pinatar, vindt plaats aan het eind van de wintermaanden. De lokale fiësta, ter ere van de stadspatroonheilige, de Virgen del Carmen, vindt plaats rond de laatste twee weken van juli.
Klimaat
Los Alcazares heeft een typisch Mediterraans klimaat, met koele zeebries in de zomer en de bescherming van de omliggende bergen tegen de koude noordenwind in de winter. Het gebied  heeft een gemiddelde van bijna 3.000 uren zon per jaar en de gemiddelde temperatuur bereikt meer dan 20 graden.
In 1986 adviseerde de Wereldgezondheidsorganisatie het klimaat van het gebied als een van de billijkste in de wereld – niet te warm in de zomer en niet te koud in de winter. . De regio kan opscheppen met een gemiddelde van 325 dagen zon per jaar, waardoor het een ideale bestemming vormt, hele jaar door.

Google maps

Vergelijkbare huizen