Villa met 3 slaapkamers in La Marina PPS20090C

  • RE01_final_tn.jpg
  • RE02_final_tn.jpg

Property ID : PPS20090C

Te koop €370,000 - Villa
142 142 3 Slaapkamers 2 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

Deze villa’s in moderne stijl, bestaan uit 1 grote woonkamer, 3 slaapkamers die uitgerust zijn met kasten, een ingerichte keuken en 2 volledige ingerichte badkamers (2 en-suite).
Deze vrijstaande villa’s hebben een eigen perceel, privé-zwembad, parking, Mediterraanse tuin en twee terrassen met een prachtig uitzicht. Er is ook verwarming en koeling voorzien, video-intercom, beveiligingsdeur en alarmsysteem.

La Marina
La Marina is een klein kustplaatsje aan de Costa Blanca, gelegen tussen Santa Pola en Alicante ten noorden en Guardamar en Torrevieja ten zuiden. La Marina ligt op ongeveer 30 minuten rijden van de luchthaven van Alicante.
Het dorp heeft een waaier aan winkels, bars, banken enz. en heeft een regelmatige busdienst naar het noorden en het zuiden langs de kust
Natuurlijk Zone
Het gebied heeft een buitengewoon aantrekkelijk kustlandschap voor toeristen. Het badseizoen begint in het voorjaar en duurt tot de herfst.
De natuurlijke omgeving combineert een groot uitgestrekt strand met spectaculaire glooiende duinen. Men vindt er een overvloed aan zeldzame fauna en flora, die te danken is aan de perfecte omstandigheden. Het gebied is een paradijs voor natuurliefhebbers.
Stranden
Het zandstrand van La Marina strekt zich ongeveer 17 kilometer uit, van Santa Pola naar Torrevieja.
Faciliteiten
Er is een grote stad op ongeveer anderhalve kilometer terug in de heuvels. Hier vindt u, te midden van allerlei andere faciliteiten, veel winkels, bars, restaurants en tevens een gemeentelijk zwembad.
Architectuur
La Marina bestaat uit verschillende stijlen rijtjeshuizen zoals Josefinas, Finas en Rositas en vrijstaande huizen, zoals Lolas en Rosas.De nieuwere villa’s hebben fantasievolle namen als Fortuna, Nadine, Alicia of Oceanië.
Sfeer
La Marina heeft zijn eigen charme ontwikkeld en pulseert in de zomer van het leven.
In augustus komen er veel Spaanse families hun vakantie doorbrengen en genieten o.a. van een picknick-bijeenkomst in de dennenbossen dichtbij het strand.

Google maps

Vergelijkbare huizen