Villa met 3 slaapkamers in Javea PPS20230C

  • CAM-1-DIA_tn.jpg
  • CAM-2-Atardecerx_tn.jpg

Property ID : PPS20230C

Te koop €595,000 - Villa
158 158 3 Slaapkamers 3 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

Deze villa is ontworpen voor een perceel van 1000 m2 met een uitstekende locatie, op slechts 7 minuten rijden van het strand, de stad en commerciële wijk van de badplaats Jávea, Alicante.
Deze prachtige villa van modern design is verdeeld over twee verdiepingen.
De ingang van de villa is op de gelijksvloer. U vindt er een grote woonkamer en een heldere eetkamer met een volledig uitgeruste keuken. Op deze verdieping bevindt zich ook een prachtige slaapkamer met kleerkast en een badkamer.
Op de eerste verdieping is er een grote slaapkamer met badkamer en een bijkomende slaapkamer.
De villa heeft een groot terras met een mooi zwembad wat een ideale plek creëert om te genieten en te ontspannen.
Het huis is ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsnormen met de beste materialen. Het beschikt over airconditioning en vloerverwarming, kasten en schrijnwerkerij met dubbel glas om uw comfort te garanderen.
De villa heeft een uitzicht op de vallei en de Montgo.

Javea
Javea is een klein, historische stadje, vrij van hoge gebouwen met een ontspannen vakantiesfeer. De lokale mensen zijn vriendelijk en voorkomend. De mooie, warme, blauwe Middellandse Zee rondom de mooie stranden en baaien die Javea te bieden heeft.
Javea is een parel aan de Costa Blanca dankzij zijn gevarieerd landschap – van zandige kustlijnen tot ruige berggebieden – , zijn milde klimaat het hele jaar door, het zorgvuldige planningsbeleid en uitgebreide toeristische voorzieningen. Een combinatie van schoonheid en moderne faciliteiten met de charme van een oud vissersdorp.
De stad is gelegen tussen de San Antonio en La Nao punten en geniet van de indrukwekkende en prachtige bescherming van de berg Montgó.
Op ongeveer 1u30 rijden van Alicante, in Noord-Oostelijke richting van de punt van de Costa Blanca.
Geschiedenis & Cultuur
Javea oude stad is doordrenkt van geschiedenis wat duidelijk zichtbaar is in de architectuur. Zijn Tosca stenen portieken, gotische ramen, smeedijzeren tralies en balkon leuningen. De kerk van San Bartolemé in het centrum van de stad, zijn voorbeelden van laat-gotische architectuur met een defensief karakter. Het Archeologisch Museum “Soler Blasco” , ligt dichtbij in de smalle straatjes en biedt een schat aan informatie over de Iberische geschiedenis.
De moderne silhouet van de kerk van Nuestra Señora de Loreto domineert de vissershaven, met zijn dak als beeltenis van een scheepsromp.
Buiten de stad, de weg naar de Kaap van San Antonio volgend,  bezit deze architecturale site het klooster van Nuestra Señora de los Angeles, een reeks kleine hermitages die de hellingen met de berg koppelen en oude windmolens die het landschap domineren.

Google maps

Vergelijkbare huizen