Villa met 3 slaapkamers in Denia PPS20331C

  • Capture-2-1.jpg
  • Capture-8.jpg
  • Capture-7.jpg
  • Capture-3-1.jpg
  • Capture-4.jpg
  • Capture-5.jpg
  • Capture-6.jpg

Property ID : PPS20331C

Te koop €279,000 - Villa
125 125 3 Slaapkamers 3 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

Afwerking tegen maart 2019.
Nieuw project van slechts 4 villa’s met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een eigen zwembad.
Dicht bij alle faciliteiten en het strand van Els Poblets in Denia.
2 verschillende modellen beschikbaar.
Prijs voor de huizen 7 en 9 : € 279.000 + BTW.
Prijs voor de huizen 5 en 8 : ​​€ 285.000 + BTW

Denia
Denia is een prachtige kosmopolitische stad gelegen langs de Middellandse Zeekust, waar de zon bijna het hele jaar door schijnt. Het klimaat van milde temperaturen en de 20 km aan zandstranden en rotsachtige inhammen, maken van Denia een ideale plek voor familie strandvakanties.
Het complex ligt op 110 kilometer van de luchthaven Alicante, (ongeveer 1 uur 20 minuten) en op 95 km van de stad Valencia. De stad is noordoostelijk gericht, uitkijkend over de zee naar de Balearen.
Denia heeft een geavanceerde infrastructuur, met een jachthaven van 546 ligplaatsen en een volledige waaier van diensten.
Geschiedenis
De stad ligt aan de voet van een heuvel bekroond door een kasteel, welke ooit de residentie van de vroegere Markies van Denia was; opmerkelijk zijn de torens zoals Mig, Galliner en Carsell.
De oude muren en bastions van de stad zijn goed bewaard gebleven. Vanaf de esplanade heuveltop is er een uitstekend uitzicht op Denia, alsook het omliggend landelijk landshap.
Tussen de monumenten in de stad die zeker een bezoek waard zijn, is de 18de-eeuwse kerk van de Asunción; de 17e-eeuwse Atarazanas (scheepswerven); het klooster en de kerk van San Antonio en het 18e-eeuwse, neoklassieke stadhuis.
Net buiten de stad kunt u terecht in de kluizen van de conquest- Sant Joan (gothic), Santa Paula en Santa Lucía (gothic), gebouwd in de 14de en 15de eeuw, en ook de Torre del Gerro (17de eeuw) gelegen op de klif naast de kaap van San Antonio.
Stranden
Denia ligt aan een kustlijn van bijna twintig kilometer lang. In het noorden van de stad zijn er stranden van fijn zand en ondiep water, zoals Les Marines, LAlmadrava, Les Deveses, Les Bovetes en els Palmars, In het zuiden liggen een reeks kleine baaien langs de rotsachtige kust, die bekend staat als Les Rotes, dat is een paradijs voor vissers en duikers.
Natuurlijke omgeving
Denia ligt in een vruchtbare vlakte, gesteund door de bergen. De berg Montgo, die Denia en Javea scheidt, is de belangrijkste mijlpaal van het gebied.
Recreatie en Vrije tijd
Denia biedt een verscheidenheid aan watersporten, zoals: zeilen, windsurfen, duiken, vissen, roeien en zwemmen.
Voor degenen die het land boven de zee verkiezen, is er ook een uitgebreide waaier aan activiteiten om uit te kiezen: bergbeklimmen, deltavliegen, mountainbiken en wandelen.
Golf
Denia heeft een eigen 18-holes golfbaan, zeer dicht bij de stad gelegen, de Club La Sella is ontworpen door Jose Maria Olazabal. Andere activiteiten zijn te vinden op Oliva, Moriara en Javea.
Uit eten gaan
Er zijn vele gezellige restaurants langs de boulevard met uitzicht op de jachthaven. De jachthaven zelf heeft een modern, commercieel gebied, waar u kunt dineren met uitzicht op de afgemeerde jachten dobberend op het water.
Excursies
Vanuit de haven in Denia, kan men rechtstreeks de veerboot naar de Balearen te nemen.

Google maps

Vergelijkbare huizen