Appartement met 2 slaapkamers in Pilar de la Horadada PPS20121C

Property ID : PPS20121C

Te koop €139,000 - Appartement
70 70 2 Slaapkamers 2 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

Mooie appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers met uitzicht op zee en op de frontlinie van het exclusieve resort Lo Romero Golf in Pilar de la Horadada.
Er is een gemeenschappelijk zwembad en de prijzen zijn inclusief alle elektrische toestellen.
Prijzen beginnen vanaf € 139.000.

Lo Romero Golf is een unieke baan.
Het is een golfterrein waar u kunt genieten van de ervaring van een golfer.
Lo Romero Golf wordt het “The Golf Island” genoemd, een naam waarnaar het is verwezen sinds zijn ontstaan in het Levante-gebied in de Spaanse provincie Alicante.
The Golf Island is eigenlijk gelegen op de 18e green, dat is vrij vlak, cirkelvormig groene plek omgeven door water met een loopbrug voor de toegang tot de green. Eenmaal op de green zal de speler het enig beklemmend gevoel hebben de ultieme slag te kunnen slaan om een rondje golf te voltooien en zichzelf een gevoel van persoonlijke voldoening en prestatie te geven. Vanaf de eerste Tee-shot op hole 1 tot de laatste slag op de 18e green kan de golfer genieten van een partijtje golf in een rustige omgeving vol met de schoonheid van de geluiden en natuurlijke parfums van de natuur en het gevoel krijgen geïsoleerd te zijn van de rest van de wereld.
Lo Romero Golf is de perfecte baan voor passionele golfspelers en “The Golf Island” is een ideale baan voor golfers van ieder niveau.

Google maps

Vergelijkbare huizen