Appartement met 2 slaapkamers in Orihuela Costa PPS20103C

 • complex-communal-areas-2-low-res_tn.jpg
 • Piscina-2_tn.jpg
 • Gym-1-low-res_tn.jpg
 • Spa-indoor-pool-low-res_tn.jpg
 • Terraza-1_tn.jpg
 • Terrace-low-res_tn.jpg
 • Living-room-2-low-res_tn.jpg
 • Living-room-1-low-res_tn.jpg
 • Kitchen-low-res_tn.jpg
 • dining-room-kitchen-low-res_tn.jpg
 • dining-room-low-res_tn.jpg
 • dining-room-kitchen-2-low-res_tn.jpg
 • Master-bed-1-low-res_tn.jpg
 • Bed-2-low-res_tn.jpg
 • Bath-2-low-res_tn.jpg
 • Bath-1-low-res_tn.jpg

Property ID : PPS20103C

Te koop €143,000 - Appartement
2 Slaapkamers 2 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

Gelegen in een residentieel complex met bevoorrechte omgeving, ideaal om ten volle te kunnen genieten van het Mediterraans klimaat, naast 3 golfbanen.
Deze geweldige omgeving is met alle soorten faciliteiten omringd en ligt in de buurt van de La Zenia stranden (Orihuela Costa).
U zult genieten van de rust van dit volledig gesloten complex met 152 appartementen, verdeeld over 4 blokken met 4 verdiepingen en solarium. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats en ruime terrassen waar u kunt genieten van de Mediterraanse zon.
Het complex biedt aangelegde tuinen en een wellness-spa met een Turkse sauna, fitnessruimte, verwarmd zwembad en kleedkamers.
Orihuela Costa
Orihuela Costa is een kuststreek gelegen aan de Costa Blanca in de provincie Alicante. Het ligt dicht bij de grens met Murcia, vlakbij La Manga en de prachtige Mar Menor. Ondanks zijn naam is het eigenlijk ongeveer 20 kilometer verwijderd van het hoofdresort in Orihuela
De regio heeft betrekking op verschillende badplaatsen met inbegrip van Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor en Mil Palmeras.
Orihuela Costa is een ideale bestemming voor wie op zoek is naar een strand vakantie met het gezin, met 16 kilometer aan diverse kustlijn. Het is ook een uitstekende keuze voor een golf vakantie; in feite is Orihuela Costa goed uitgerust voor alle behoeften, met veel voorzieningen, faciliteiten en recreatieve attracties.
Per gebied
De badplaats  Cabo Roig  is gelegen aan de zuidkant van de Costa Blanca in Orihuela Costa. De charmante stad is de thuisbasis van verschillende Blauwe Vlag stranden en heeft een spectaculaire bergachtige achtergrond. Slechts op 10 kilometer van Torrevieja,. De stad zelf heeft een brede lanen omzoomt met palmbomen en prachtige, weelderige tuinen. Met uitzicht op de Middellandse Zee en het schiereiland La Manga en de Mar Menor.
De rustige resort urbanisatie van  Playa Flamenca  ligt dicht bij het levendige centrum van Torrevieja aan de Costa Blanca. Het gebied is de thuisbasis van prachtige stranden, golf en tal van recreatieve voorzieningen, zoals waterparken, tennis, karten en tennis.
Opnieuw dicht bij Torrevieja is de populaire badplaats  La Zenia . De stad heeft alles wat men nodig heeft om van een perfecte vakantie te genieten: Blauwe Vlag stranden, golf, goede voorzieningen, veel Spaanse en internationale restaurants en een prachtige omgeving om te verkennen. La Zenia is een van de bekendste badplaatsen aan de Costa Blanca.
De plaatselijke stranden rond Punta Prima  zijn bekroond met 67 Europese Blauwe Vlaggen en variëren van natuurlijke duinen met een dennenbos als achtergrond, op de lange uitgestrekte gouden zandstranden. Bestaande uit appartementen, herenhuizen en villa’s, is Punta Prima eerder een urbanisatie dan een stad. Het is gelegen op ongeveer 5 kilometer ten westen van Torrevieja.
Campoamor  is een uitstekende locatie voor mensen die de elementen van echte Spaanse cultuur weten te waarderen. Het prachtige landschap, groene bossen en prachtige stranden, maken van Campoamor een van de beste bestemmingen aan de Orihuela Costa voor toeristen.
De prestigieuze golf ontwikkeling van  Villamartin  ligt net ten zuiden van Alicante aan de Orihuela Costa. Het complex heeft de sfeer van een charmant Mediterraans dorp, met appartementen, herenhuizen en villa’s , alsook alle voorzieningen die u zich kunt wensen, zoals winkels, cafés, bars en restaurants, en natuurlijk twee 18-holes golfbanen. Prachtige rustigere zandstranden liggen in de buurt.
Mil Palmeras  is de meest zuidelijke badplaats aan de Orihuela Costa. Het is een aantrekkelijke en populaire badplaats die kan opscheppen met zijn fijne zandstranden, rotsachtige inhammen en baaien, alsook veel watersport- en strandfaciliteiten.
Golf
Orihuela Costa is een uitstekende keuze voor golf liefhebbers, met drie prachtige golfbanen in de regio – Villamartin, Campoamor en Las Ramblas.
Klimaat
Orihuela Costa heeft een typisch Mediterraans klimaat, met koele zeebries in de zomer en de bescherming van de omliggende bergen tegen de koude noordenwind in de winter. Het gebied  heeft een gemiddelde van bijna 3.000 uren zon per jaar en de gemiddelde temperatuur bereikt meer dan 20 graden.
In 1986 adviseerde de Wereldgezondheidsorganisatie het klimaat van het gebied als een van de billijkste in de wereld – niet te warm in de zomer en niet te koud in de winter. . De regio kan opscheppen met een gemiddelde van 325 dagen zon per jaar, waardoor het een ideale bestemming vormt, hele jaar door.

Google maps

Vergelijkbare huizen