Appartement met 2 slaapkamers in Guardamar del Segura PPS20335C

  • Capture-4.jpg
  • Capture-2.jpg
  • Capture-3.jpg
  • Capture-5.jpg
  • Capture-6.jpg
  • Capture-7.jpg
  • Capture-8.jpg
  • Capture-9.jpg
  • Capture-10.jpg

Property ID : PPS20335C

Te koop €265,000 - Appartement
92 92 2 Slaapkamers 2 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

Residentiële bestaande uit 43 appartementen in 3 flatgebouwen. Appartementen met 2 of 3 slaapkamers met vooraf geïnstalleerde airconditioning en vloerverwarming in de badkamers.

Er zijn 5 verdiepingen in elk blok.

Het zal een prive-residentiële, gated, met groene gebieden, zwembaden en ondergrondse parking zijn.

Locatie: de woonwijk is gelegen in Guardamar del Segura een gebied dicht bij alle voorzieningen, met uitzicht op zee en op slechts 2 minuten loopafstand van het strand.

Afstand naar de luchthaven Alicante: 38km.

In de residentiële zijn er verschillende soorten appartementen op dezelfde verdieping (appartementen met tuin, terras of zonnebank).

 

2 Bed vanaf € 265.000

3 Bed vanaf € 336.000

Guardamar del Segura

De stad Guardamar del Segura met een bevolking van iets meer dan 11.000 heeft in het verleden speelde de rol van bewaker van de rivier Segura.

strategische positie Guardamar op een heuvel boven de Vega Baja, is het een ideale regeling voor de verschillende culturen die dit deel van Spanje zijn bewoond door de eeuwen heen.

Guardamar del Segura dankt zijn bestaan ​​en levendigheid aan de duinen die het hebben gevormd. Bossen, duinen en stranden maken Guardamar del Segura een paradijs aan de Costa Blanca.

Guardamar del Segura ligt tussen Santa Pola en Torrevieja, ligt op ongeveer 45 minuten rijden van de internationale luchthaven van Alicante. De badplaats is direct ontwikkeld op het strand. Inland steden en dorpen zijn gemakkelijk bereikbaar met de uitstekende lokale wegennet.

Stranden en Natuur
Guardamar del Segura beschikt over meer dan 12 kilometer van de natuurlijke kustlijn, met zand en duinen gesteund door pijnbomen.

De natuurlijke duinen vormen van zand afgezet door zowel de rivier Segura en de zee, en worden in het binnenland geblazen door de oostelijke wind. Deze prachtige natuurlijke scène maakt Guardamar del Segura zo aantrekkelijk; er zijn ook tal van mooie plekken waar u de lokale flora en fauna kan observeren en tal van vogelsoorten die nestelen in dit ecosysteem.

Guardamar del Segura is ook de thuisbasis van het Reina Sofia en Alfonso XIII parken, ideaal voor een wandeling of om te fietsen. eekhoorns, zwanen, vogels en vissen, die maken allemaal het plaatselijke park omgeving een plek voor natuurliefhebbers – hier vindt u veel dieren te vinden

Google maps

Vergelijkbare huizen