Appartement met 2 slaapkamers in Denia PPS20378C

  • Capture-2.jpg
  • Capture-3.jpg
  • Capture.jpg
  • Capture-4-2.jpg
  • Capture-3-2.jpg

Property ID : PPS20378C

Te koop €165,000 - Appartement
2 Slaapkamers 2 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

Residentie op slechts 5 minuten wandelen van de zee, bestaande uit een modern gebouw van eerste kwaliteit, met uitgebreide tuinen, milieuvriendelijke nachtverlichting, speeltuin, een ondergrondse parking en een gemeenschappelijk zwembad voor volwassenen en kinderen.
De appartementen met 2 en 3 slaapkamers zijn ontworpen met een verfijnde smaak, met extra aandacht voor de uitrusting, steeds op zoek naar het grootste comfort voor de klant.
Alle huizen hebben grote terrassen, waar u kunt genieten van een bevoorrecht zeezicht.
Appartementen met 2 slaapkamers beginnen bij € 165.000
Appartementen met 3 slaapkamers beginnen bij € 170.000
Garage met berging optioneel € 9.000
In de stad Denia kan je genieten van de meer dan 20 kilometer lange kustlijn.
U geraakt dicht bij de vele baaien en van de omgeving. U zult kunnen genieten van de uitgestrekte fijn zand stranden van het noorden van Denia, waar u de populairste stranden van de stad zult vinden.
Ten zuiden van Denia vindt u indrukwekkende baaien met grootse schoonheid,  verborgen tussen de klippen van het meest afgezonderde gebied van de kust van Denia.
Dankzij de kwaliteit van het doorzichtige water, vormen de stranden en baaien van Denia, de ideale plek voor duikers. U kan er de zeeflora en -fauna observeren Bovendien hebben veel stranden van Denia de Blauwe Vlag erkenning voor de kwaliteit van de diensten en uitrusting van deze stranden.

Google maps

Vergelijkbare huizen