Appartement met 2 slaapkamers in Ciudad Quesada PPS20132C

  • Capture-1.jpg
  • Capture-2-1.jpg

Property ID : PPS20132C

Te koop €179,000 - Appartement
89 89 2 Slaapkamers 2 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

Prachtig complex.

Penthouse appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers in een gesloten complex.

Privé dakterras

Tuin van 90m2

Dichtbij alle voorzieningen, prijzen beginnen vanaf € 179.000

Doña Pepa is een moderne urbanisatie behorend tot Ciudad Quesada.

Er is een keuze om vanuit 2 luchthavens te vliegen, beiden beschikken werken met budgetmaatschappijen. U kan vliegen vanuit één van beide luchthavens, Alicante of Murcia, die elk op ongeveer twintig minuten rijden met de auto liggen van Doña Pepa.

Doña Pepa heeft alle voorzieningen , zoals supermarkten, bars, hotel en spa en winkels.  Ciudad Quesada stadscentrum ligt op tien minuten lopen van Doña Pepa. In Ciudad Quesada zelf vindt u de internationale supermarkten, tal van restaurants, banken en een medisch centrum, evenals een waterpark.

Doña Pepa is ideaal gelegen voor golfliefhebbers, met de La Marquesqa Golf Club op slechts vijf minuten rijden, en vier andere golfbanen binnen een afstand van ongeveer twintig minuten rijden.

De dichtstbijzijnde stranden zijn aan Guardamar, Campomar en La Mata op tien minuten rijden. Alle kamers zijn voorzien uitstekende eerste klas voorzieningen en een promenade vol met bars en restaurants. Torrevieja is de dichtstbijzijnde grote stad , tevens met fantastische stranden, promenades, markten en restaurants, evenals een waterpark op slechts tien minuten rijden.

Google maps

Vergelijkbare huizen