Appartement met 2 slaapkamers in Arenales del Sol PPS20102C

  • Piscina-olimpica-1b_tn.jpg
  • Piscina-3b_tn.jpg
  • Terraza-1_tn.jpg
  • Cocina-1_tn.jpg
  • Pistas-de-paddle_tn.jpg

Property ID : PPS20102C

Te koop €240,000 - Appartement
111 111 2 Slaapkamers 2 Badkamers
 
 Toevoegen aan favorieten
Print

Sleutel-op-de-deur appartementen. 2 slaapkamers en 3 badkamers vanaf € 240.000.
SLECHTS 8 appartementen beschikbaar!
Er zijn ook appartementen met 3 slaapkamers vanaf € 308.000, en met 4 slaapkamers vanaf € 310.000.
Het residentieel complex heeft een bevoorrechte ligging : met uitzicht op de Middellandse Zee, beschikt over een mooie en beschermde omgeving en een uitstekend netwerk en communicatiediensten.
Het complex ligt in Arenales del Sol en wordt omgeven door een kristalheldere zee met strand en bijna 3 kilometers lange gouden en exotische zandduinen. Verder is het verbonden met het natuurreservaat Clot de Galvany, een waterrijk land gelegen tussen het stedelijk gebied van Arenales del Sol en Gran Alacant (in het gemeentelijk district van Santa Pola).
Qua bereikbaarheid is de woonwijk in een strategische as gelegen : een paar kilometer van Alicante, Elche en Santa Pola, in de buurt van de jachthaven, treinstations en 5 minuten van de internationale luchthaven met aansluiting tot de belangrijkste Europese hoofdsteden.
In de omgeving is er een uitgebreid netwerk aan diensten zoals gezondheidszorg, gemakkelijke toegang tot het ziekenhuis, winkels, entertainment en golfbanen.
Penthouse appartementen hebben een mooi terras van 71m² en 123 m² met pergola, barbecue, wastafel, douche en jacuzzi. De gelijksvloer appartementen hebben een enorme kelder van 50m² tot 95m².
Er werden topkwaliteitsmaterialen gebruikt, kasten, massieve deuren, video-intercom, berging in de kelder en een ondergrondse parkeergarage met directe toegang tot de lift. Een ideale plek om te wonen met alle faciliteiten en omgeven door zon, zee en natuur.
Het residentieel aanbod wordt vervolledigd met recreatiegebieden van meer dan 24.000 m², waar kinderen in een veilige omgeving zullen kunnen spelen.
Er zijn 4 zwembaden, waarvan één olympisch, twee paddles, banken, sportveld, kleedkamers en tuinen.
Een ideale plek waar je zowel kan sporten, als samen met de familie kan genieten
Met bijna drie kilometer fijn wit zand is het Arenales del Sol-strand één van de meest gewaardeerde aan de kust van Alicante, zowel voor de kwaliteit van het water als de rijkdom van het zeeleven, naast de duinen, die embryonaal zijn , mobiel, semi-permanent, permanent en zelfs fossiel. Verder is het verbonden met het natuurreservaat Clot de Galvany, een wetland gelegen tussen het stedelijk gebied van Arenales del Sol en Gran Alacant (in het gemeentelijk district van Santa Pola).

Het strand wordt grotendeels omringd door de gebouwen van het gehucht in Elche waaraan het zijn naam ontleent, met wat dat betekent in termen van aanvullende faciliteiten: restaurants, winkels, kiosken, ijssalons en een straatmarkt (tussen 15 juni en 15 september) op dinsdag- en vrijdagmiddag, waar boeren naartoe gaan om hun uitstekende verse producten direct aan te bieden; je kunt er ook kraampjes vinden waar kledij en schoenen verkocht worden.

Google maps

Vergelijkbare huizen