Koopproces

Hoe gaan we te werk?

Koopproces


Als consulent in België zet ik samen met u de eerste stappen naar uw Spaans droomhuis. Samen met mijn collega’s ter plaatse staan we van A tot Z tot uw dienst in het volledig aankoop proces, inclusief dienst na verkoop. Hierbij kunnen we u helpen bij de keuze van uw woning, aankoop van de NIE nrs en alle bijhorende formaliteiten.

Persoonlijke contact

Uit ervaring weten we dat er nog steeds een vertrouwensdrempel bestaat tussen kandidaat koper en makelaar ter plaatse. Om deze stap te overbruggen en u het volle vertrouwen aan te bieden kan ik, indien u dit wenst, samen met u een twee of driedaagse bezichtigingsreis organiseren.

Samen naar Spanje

Ik reis met u mee en stel u ter plaatse voor aan onze ervaren makelaar.
Deze professionele makelaar is Vlaams en spreekt Nederlands, Spaans, Frans, Engels en Duits. Persoonlijk stel ik hem vooraf op de hoogte van uw wensen en mogelijkheden, zodat hij u ter plaatse maximaal kan begeleiden.

Financiële voordelen

Wanneer u via ons een effectieve aankoop realiseert, bieden wij u de mogelijkheid aan om uw reis en verblijfskosten van uw bezichtigingsreis te recupereren tot max. 300 euro.

Eerste afspraak

Ik werk steeds op afspraak zodat ik samen met u al uw wensen in een vertrouwde en rustige omgeving kan bespreken. Dit kan na overleg op zaterdag of op een avond tijdens de werkweek. Ontvangst op mijn kantoor te Zaventem is hiervoor aangewezen. Alle informatie en beeldmateriaal is daar aanwezig.