Over Perfect Property

Uw eerste contact in Spanje

Over ons


Als Belgisch/Vlaams consulent bied ik u de mogelijkheid om uw eerste stappen bij een aankoop van uw Spaanse droomwoning dicht bij huis te zetten. Perfect Property begeleidt u bij elk facet van het investeren in een villa, appartement of ander vastgoed aan de Spaanse Costa’s.

Wenst u een woning aan te schaffen aan de Costa Blanca noord, Costa Blanca zuid of Costa Calida, dan kunnen we u begeleiden van A tot Z.

Om volledig aan uw persoonlijke wensen te kunnen voldoen, bieden we een vrijblijvende dienstverlening aan waarbij we al uw wensen en mogelijkheden kunnen bespreken. We werken steeds op afspraak zodanig dat u alle tijd ter beschikking heeft om uw informatie te bekomen.

Perfect Property Spanje & Perfect Property Europe

De samenwerking tussen PERFECT PROPERTY Spanje (vlaams consulent) en PERFECT PROPERTY Europe (makelaars ter plaatse) levert ook voor u als klant een groot voordeel op: u heeft zowel in België als in Spanje een aanspreekpunt.

In de praktijk

Wanneer u als particulier of investeerder een afspraak met PERFECT PROPERTY Spanje maakt, ontvang ik u persoonlijk op mijn kantoor te Zaventem. Tijdens uw bezoek bespreken we hoe wij werken en hoe we aan uw wensen kunnen voldoen. In een volgende stap breng ik u persoonlijk in contact met PERFECT PROPERTY Europe zodat u samen met hen verschillende locaties naar uw keuze kan bezoeken.

Als gerenomeerd bedrijf biedt PERFECT PROPERTY tot 500 locaties/eigendommen uit onze portefeulle aan. Met het door de jaren heen opgebouwde netwerk van aannemers en makelaars is het eveneens mogelijk om via ons uw droomwoning ( die u elders had opgemerkt) te bekomen.

PERFECT PROPERTY stelt alles in het werk om de perfecte woning voor u te vinden. Hierbij wordt u begeleid vanaf ons eerste gesprek tot het bezit van uw eigendom. Hierbij verliezen we het zo belangrijke “dienst na verkoop” niet uit het oog.


Bent u op zoek naar die Spaanse droom en wenst u in vertrouwen een droomwoning in een Spaanse Costa te kopen, zet dan de eerste stap vandaag nog en neem vrijblijvend contact met ons op.

Evan